Hae
New chapter by Nina

Chapter One

Chapter one. Nimi nosti välittömästi hymyn kasvoilleni. Koen, että aloitin todella ensimmäisen lukuni tasan vuosi sitten. Aloin vihdoinkin elämään itseäni varten ja tekemään enemmän niitä asioita mitkä tekevät juuri minut onnelliseksi. Mietin ihan oikeasti ensimmäistä kertaa, mitkä ovat minun omia unelmiani. Mitä minä haluan? Ja tässä sitä ollaan, täysin oman itsensä herrana ja koko maapallo pelikenttänä. Viime vuosina elämä on heittänyt kärrynpyörää ja paljon on tapahtunut pienen ajan sisällä. Pohdin, miksi en jakaisi seikkailuitani myös muille. Olen niin innoissani! Ennen kuin raotan ensimmäistä sivua tahdon esitellä itseni ja taustani. Kuka on Nina?

Nina-Mariel Kallio. Synnyin Helsingissä vuonna 1993 perheen ainoaksi tytöksi, veljiä minulla on kolme. Olin mahdollisesti naapuruston herkin ja ujoin tyttö, jonka maailma koostui muovisista pikkueläimistä, prinsessoista ja balettitossuista. Pieni tiarapäinen tyttö täynnä suuria unelmia, mutta syntymäpäivälaulut kuuntelin mieluiten pöydän alla ja valokuvissa käänsin kasvoni äidin rintaa vasten. Vihasin huomiota. Murehdin myös jo 3-vuotiaana sitä, tulenko ikinä saamaan poikaystävää tai opinko ajamaan autoa. Rakas äiti se vain joutui toistelemaan polkkatukkaiselle tuittupäälle, että ”olet kaunis tyttö ja tulet saavuttamaan mitä ikinä päätätkään saavuttaa”. Vasta nyt ymmärrän, miten oikeassa hän oli.

Nyt parikymmentä vuotta myöhemmin kirjoitan tätä itselleni erityistä ihka ensimmäistä postaustani pianomusiikin soidessa taustalla. Tuntuu terapeuttiselta kirjoittaa ja ymmärtää, että kaikilla tapahtumilla elämässäni on todella ollut merkityksensä. Tänä päivänä nautin kameran edessä olosta ja olenkin tykännyt tehdä mallin töitä viimeiset viisi vuotta. Vuosi sitten loikkasin kohti tuntematonta, kun kahdeksan vuoden parisuhde päättyi ja pakkasin laukkuni. Muutin Lontooseen. – En tosiaan tuntenut maasta ketään ja olin kirjaimellisesti oman onneni nojassa. Se oli todella kasvattava ja silmiä avaava tarina ja siitä reissusta kerron kaiken toisessa postauksessa.

Lontoon jälkeen muutin takaisin ja tarvitsin todella uusia tuulia elämääni. Lähetin alkuvuodesta vapisevin käsin hakemuksen Miss Helsinki -kilpailuun, ja tässä sitä ollaan jo semifinaalissa asti! En todellakaan olisi muutama vuosi sitten uskonut, että rohkeuteni riittäisi lavalle asti. Jos en olisi hakenut nyt mukaan niin tuskin olisin koskaan sitä tehnyt. Olen aina ollut a-luokan perfektionisti ja jännittäjä, mistä pyrin edelleen pääsemään eroon. Saan edelleen ihottumaa jännittävissä tilanteissa ja epäonnistumisen pelko kuristaa aina kurkussa. Onneksi olen onnistunut keräämään joukon positiivisia ja kannustavia ihmisiä ympärilleni ja tunnen rehellisesti olevani tällä hetkellä onnellisempi kuin ikinä aiemmin. – Lopulta vain sillä on merkitystä.

Chapter one. That name made me smile immediately. I felt like I started my own chapter one a year ago. For the first time I really asked myself: what do I want? And since then I’ve done more things that make me happy. I value myself much more nowadays and I feel like I have to the whole planet earth to explore. My life has been a complete mess lately and lot of things have happened. I was wondering why wouldn’t I share it with you all? I’m so excited! Before I get started I would like to introduce myself first. Who is Nina?

Nina-Mariel Kallio.  I was born in Helsinki in 1993 and I’m the only girl in my family with three brothers. I was the shiest girl in the neighbourhood surrounded by little plastic animal toys, princesses and ballet shoes. A little girl full of big dreams, but I was so shy that I even spent my birthdays under the table because I didn’t want to hear people singing to me. I used to hate attention. When I was 3 years old I was really worried about my future: What if I’ll never find a boyfriend or learn how to drive a car. My dear mom always needed to tell that silly stubborn girl that ”you’re a beautiful girl and you’ll achieve anything you want in this life”. Now I understand that she was right all the time.

Twenty years later I write my first and special blog post while spotify is playing piano music in the backgroung. It feels so good to understand that everything in life happens for a reason. Nowadays I really enjoy being in the front of the camera and I’ve been modeling approximately for five years. Last year my life changed when I broke up with my ex boyfriend after 8 years and moved to London. Alone. I didn’t know anyone and I was literally on my own. But it felt right and it was very educational experience for me. I promise to tell you all about London later.

After London I moved back to Finland and I really needed something new in my life. In the beginning of 2018 I applied to Miss Helsinki -competition. I was so nervous though! And I’m already in semifinals now! I’m so proud that I actually have that kind of courage somewhere inside me. I’ve always been such a perfectionist and always so nervous about new exciting things. I’m always afraid of failure for some reason. Luckily I’ve managed to surround myself with lovely and supportive people and I really think that at the moment I’m happier than I’ve ever been. – And that’s the only thing that matters.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *