Hae
New chapter by Nina

Chapter Six

Luku 6: Viidakko nimeltä miehet

Ennen luulin ihmisten liioittelevan, kun kuuntelin tarinoita maailman surkeimmista treffeistä huvittuneena. Voiko mies oikeasti tehdä oharit ja kadota kuin tuhka tuuleen, deittailla parasta ystävääsi salaa samanaikaisesti tai suuttua ensitreffeillä, kun et puhu italiaa kuten hänen ex-tyttöystävänsä. Tai saada raivokohtauksen, kun et hänen myöhästyttyään 1,5h ole enää tapaamispaikalla? Voi elämä, kyllä voi. Tähän postaukseen olen koonnut omia mietteitä sekä kaikki katastrofaalisimmat mieskokemukseni. Välillä meno on ollut kuin piilokamera -ohjelmasta, minkä takia koen melkein jo velvollisuudekseni jakaa tämän postauksen kanssanne.

Ensimmäiset kuukaudet sinkkuna olivat helpoimmat, koska olin selkeästi samalla aaltopituudella monen muun kanssa. Käytäntö näytti olevan, että toista osapuolta pidetään löyhässä silmukassa niin kauan kunnes paremman näköinen tyyppi kävelee kuvioihin ja edellisen numero voidaan surutta estää ja poistaa. On turhauttavaa huomata miten monet ihmiset pelaavat kummallisia ihmissuhdepelejä. Vastataan viestiin vuorokauden kuluttua, tutkitaan naisen sen päivän Instagram -tarinat mutta samaan aikaan väitetään puhelimen akun olleen loppu koko päivän, tai tehdään monta kertaa putkeen oharit ”sori, nukuin” tekosyyn varjolla. Ihmiset näyttävät rakastavan nykyään myös esittää erityisen vaikeasti tavoiteltavaa. Joka tapauksessa, etenkin naiset ovat kuitenkin FBI-tason etsijöitä mitä tulee totuuksien kaivamiseen, joten seuraavaa temppua yrittävä mies voi puolestani hypätä suoraan kaivoon.

Peleistä puheen ollen. Ehkä kaikista mieleenpainuvin kokemukseni oli, kun eräs komea alfauros vei jalat altani täysin ja tapailimme jonkun aikaa tiiviisti. Hän vaikutti todella ihanalta, mutta liian hyvältä ollakseen totta. Tässä kohtaa pitäisi kaikilla hälytyskellot soida, mutta hölmönä jatkoin ravintoloissa ja leffoissa käymistä ja kuuntelin satuja maailman upeimmasta tapaamastaan naisesta. Eräänä iltana olimme tyttöjen kesken yökerhossa viettämässä tyttöjen iltaa, kunnes sulkemisaika läheni ja sain tekstiviestin ”tuletko luokseni yöksi?” viestin. Hymyilin. Sanoin ystävilleni, että lähtisin taas miehen mukaan. Ystäväni esti aikeeni ja näytti tekstiviestin omasta puhelimestaan. Täysin sama viesti, samat sanat, sama henkilö. Ja sama viesti oli todennäköisesti sadalla muullakin tytöllä. Tunsin itseni idiootiksi. Luulin, että tämmöistä tapahtuu vain elokuvissa draamaa tihkuvissa kohtauksissa, mutta yhtäkkiä minä olinkin itse keskellä sitä. Se siitä sitten.

Millainen sitten on unelmieni mies? Kiinnostun helposti urheilijoista, sillä pidän kropastani myös huolta ja omaan terveelliset elämäntavat. En myöskään voisi tapailla itseäni lyhyempää miestä, sillä haluan itse olla se sirompi ja pienimpi osapuoli suhteessa. En kuitenkaan väijy kaduilla listan kanssa metsästämässä ketään. Luulen vahvasti, että mikäli tapaisin ihmisen, jonka kanssa kemiat kohtaisivat täydellisesti, unohtaisin kaikki luomani kriteerit yhtä nopeasti kuin uuden ihmisen nimen kättelytilanteessa. Luottamus ja rehellisyys ovat tietysti myös katoavia ominaisuuksia tässä yhteiskunnasta, joten pudottaisin kerta kaikkiaan silmät päästäni, mikäli miehessä olisi molemmat samassa paketissa. Ystävälliset ihmiset ovat kiinnostavia ja kauniita, sen avulla jaksan uskoa ihmisten hyvyyteen hautaan asti. Olenhan itsekin ollut kerran rakastunut.

Kerran elämässäni vilahti tapaus, mihin liittyi vahvasti portugalilainen kitaramies, jälleen höpinää maailman upeimmasta naisesta, unohtumattomia treffejä pilvenpiirtäjissä ja vahva ihastuminen. – Näppärimmät saattavat arvata jo, että tämäkin tarina päättyi toisen osapuolen katoamiseen maapallolta. Lupasin sinä päivänä itselleni, että en enää koskaan itke yhdenkään häntäheikin perään. Ja tämän lupauksen olen pystynyt pitämään. Vaikka elämä sinkkuna on ollut todella opettavainen viidakko, on silti pakko mainita, että päivääkään en vaihtaisi pois. Olen oppinut ihan älyttömästi! Arvostan itseäni ja aikaani enemmän kuin koskaan aiemmin, enkä enää retkahda renttuihin tai usko valheita kirkkain silmin. Tuntuu surulliselta lukea, kuinka jotkut naiset rakkauden sokaisemana suostuvat pompoteltavaksi ja kynnysmaton rooliin asenteella ”en tule koskaan löytämään parempaa”. Tämmöisiä tapauksia tekisi mieli ravistella ja laittaa Beyoncen Single Ladies soimaan. Minusta kaikki naiset ansaitsevat prinssin. Eläköön girl power!

IMG-20180909-WA0000

Chapter 6: Jungle called men

I used to think that people exaggerate when they were telling me about their dates from hell. Can someone really vanish into thin air, date your best friend secretly at the same time or get upset when you don’t speak Italian like his ex-girlfriend? Or get upset when he is 1,5hours late and you’re not there anymore when he finally arrives?  The answer is, yes. This blog post is about my own thoughts and the most catastrophic experiences. Sometimes I’ve been thinking ”Am I in the candid camera television show or what?” so I really need to share some of my experiences with you.

At first, life as a single girl was really easy as I was thinking in the same way with single guys. This is what people did: They keep you in the picture as long as they find someone more attractive and dump you then immediately. No problem, I learnt how to play the game quite quickly. I wasn’t looking for anything serious either but it was still frustrating. Suddenly you realize that the guy you saw last week blocked your number even though he seemed to like you. I hate lying too because girls are like FBI-agents, they’ll find out the truth anyway. ”Sorry my battery died”, and then you see that he has still checked all your Instagram stories for that day. Magic? The next guy who is trying those same old tricks with me can jump into the pit immediately.

And after writing that chapter the most unforgettable story came to my mind. I met one amazingly good-looking alpha male last year and we were dating each other for a while. He was so lovely, too good to be true actually. That was the moment when alarm clocks should ring, but I was so silly that I continued to visit the restaurants and movies with him and listened his fairy tails about the perfect girl he has found now. After while, we had a girls night out with my friends and we went to the nightclub. We had so much fun all night and suddenly I got a text message after 3am, ”hi babe do you want to sleep at mine tonight?” I smiled. I told my friends that I would leave with him later but my friend stopped me and showed me a message that she received exactly the same time. Same message, same words, same person. And the same message was probably sent to hundred other girls as well. I felt so stupid. I thought that things like that happen only in movies but suddenly I was living in the middle of it.

What kind of man is my type then? I’m usually interested in athletes because I take care of my body too and have a healthy lifestyle. I couldn’t date a short man, I want to be the small one in the relationship. I’m not looking for anyone right now though because I’m extremely busy with Miss Helsinki competition, university and my new job. Anyhow I think I would forget all my criterions after meeting someone special. Faithfulnes and honesty are extremely important too, but I promise to eat my hat if I find a guy that perfect someday. I still believe in people’s goodness though, I have been in love once too.

Ok I’m trying to avoid the text being like crazy woman’s complaint so I need to say that I wouldn’t change a day from my life as a single woman. I’ve learnt a lot! I value myself and my time much more than ever before, I don’t date douchebags anymore or believe any lies. It feels so heartbreaking to read about women who are blind of love and willing to be a doormat for the guy. And they just say that ”I don’t think I’d find anyone better”. Girls. Let me shake you and play Beyonce’s ”Single Ladies”. We all deserve a prince. Hooray girl power!

 

-Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *