Hae
New chapter by Nina

Chapter Eight

Luku 8: Vieraan miehen matkassa

Parasta elämässä ovat semmoiset hetket, kun lopettaa ylianalysoimisen kokonaan ja elää elämää täysillä. ”Mitäköhän muut ajattelevat?” – Sen lauseen jätin sanavarastostani pois jo vuosia sitten. Mitä vähemmän muiden mielipiteet määrittelevät tekemisiäsi, sen parempi. Itse haluan tehdä ainoastaan asioita, mitkä tekevät juuri minut onnelliseksi. Nyt halusin lähteä Berliiniin, niin minä todellakin lähdin. Yksin. Aina spontaani elämä ei osu yhteen velvollisuuksien ja työvuorojen kanssa, mutta edes silloin tällöin se tulee tarpeeseen. Rohkeus, ennakkoluulottomuus, määrätietoisuus ja innokkuus ovat todella syvälle juurtuneita piirteitä itsessäni ja aion antaa virran viedä itseäni erilaisten mahdollisuuksien pariin juuri niin kauan kuin se on mahdollista.

Miksi Berliini? Niin hullulta kuin tämä taas kuulostaakin, niin tapasin helmikuussa alun perin Tinderin kautta erään mukavan saksalaismiehen ja olemme siitä asti jutelleet eri somekanavissa. Ja koska meno kotimaan miesrintamallani on tänä päivänä kirjaimellisesti yhtä vilkasta kuin aavekaupungissa, niin päätinpä lähteä ihan treffeille Berliiniin asti. Mitä menetettävää minulla olisi? Ei yhtään mitään. Berliini on Lontoon jälkeen yksi suosikkikaupungeistani ja pärjäisin täällä hyvin yksinkin, mikäli mies osoittautuisikin yllättäen täydeksi juntiksi. Jos joku herrasmies haluaa olla minulle kerrankin kiva ja maksaa lennot ja hemmotella viikonlopun niin todellakin livahdan lentokentälle passi kourassa kuin rasvattu salama. Eikä siinä ole itselleni mitään kummallista tai hämärää. Näin sen kuuluisikin mennä.

Miksi tästä nyt sitten kerron omassa blogissani? Vastaus on hyvin yksinkertainen: Koska ihmisiä kiinnostaa. Eivätkä menemiseni ja tulemiseni yleensä edes ole mitään salaisuuksia. Silti korviini kantautuu joka ikinen kerta kiertoteitse toinen toistaan kummallisempia ja törkeämpiä, sekä kaiken lisäksi vielä perättömiä huhuja koskien yksityiselämääni ja etenkin matkustelua. Hassuja juoruja kuunnellessani mietin todella, että tämän tyyppisten ihmisten oman elämän juonenkäänteet lienevät todella harvassa, mikäli pääsen heidän ruokapöytäkeskusteluiden polttavaksi puheenaiheeksi. Toisaalta, mikäs siinä. Oma mielipiteeni on, että kannattavampaa on aina olla keskustelua herättävä persoona, kuin näkymätön hahmo. Vain niin voi herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja jäädä ihmisten mieleen.

Joka tapauksessa, Berliini on hirmu kaunis kaupunki ja ihmiset ystävällisiä. – Ja kielitaitoisia! Vihaan esimerkiksi Pariisia sydänjuuriani myöten surkeiden kokemusten ja ihmisten töykeyden takia. Tämmöiset pikareissut tulevat aina todella tarpeeseen, kun oma arkeni on totaalisen kaoottista koiralauma-myymälätyö-missikisa-ammattikorkeakoulu sekasortoa. Ja mikä parasta, herra x ei ole paljastunut vielä sekopääksi tai murhaajaksi. Hän saattaa minut kohta takaisin lentokentälle, sillä aamulla tiedossa on tukka- ja ripsihuollot Suomessa, sekä toki iltavuoro töissä. Vaikka matkustelu onkin mukavaa, rakastan silti maailman eniten omia rutiinejani ja kahta pientä koiraani, jotka rytmittävät kiireiset päiväni kahdeksan tunnin sykleihin ja käpertyvät kylkeäni vasten nukkumaan mieluiten heti kymppiuutisten jälkeen. Suosittelen löytämään arjesta ne sinulle tärkeät pienet jutut, mitkä saavat juuri sinut hymyilemään ja jaksamaan. – Ja unohtamaan muiden mielipiteet. Sinä määräät.

Nina pellolla

Chapter 8: With a stranger

The best moments in life are the ones that you don’t overanalyze. The moments when you remember to live the life to the fullest. “What do other people think?” – I never think about it anymore because it doesn’t really matter. The less you care, the happier you will be. Believe me. And now I wanted to fly to Berlin on my own, so I did. Spontaneous life isn’t always possible when you have responsibilities and work to do, but I love weekend getaways and I fly away pretty much as often as I can.

Why Berlin? I know this sounds a bit crazy now, but I’m visiting my Tinder match from February! He seemed quite interesting and we have been talking since we matched. We have never seen each other in real life though. My love life here in Finland is as dead as atmosphere in ghost town so I packed my luggage and left. I thought that I have absolutely nothing to lose. Berlin is one of my favourite cities and I would survive on my own if the guy would suddenly get on my nerves. If someone wants to be a gentleman and offer flights and pamper me over the weekend, why not? This is the way women should be treated anyway.

Why am I telling you about this in my blog then? The answer is extremely simple: Because people are interested. My trips or life in general have never been a secret, but I always hear silly rumours about my private life and trips to different destinations. I always wonder how bored some people must be when my life is part of their dining table discussions. In the other hand, it’s always better to be an emotive person than an invisible character. That’s the only way people can remember you.

Anyhow, Berlin is beautiful city and people are super friendly. They speak excellent English as well. I hate Paris for example just because people became so rude to me immediately when they noticed that I don’t speak French. I really like weekend getaways because my ordinary life is quite chaotic mix of dog pack, new job, beauty contest and university. I’m really balancing every week and trying not to lose my mental health. And the best of all, Mr. x hasn’t become a psychopath or murderer yet. He’s driving me to the airport soon as I have a hairdresser appointment and working day tomorrow in Finland. Even though I love travelling, I love my own routines and little dogs even more. My advice: find the little things in life that make you smile and don’t care what other people say. You’re the boss.

 

-Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *