Hae
New chapter by Nina

Chapter Thirteen

Luku 13: 10 asiaa, mitä et ehkä tiennyt minusta

Hei kaikki! Olen ollut äärettömän kiireinen viime aikoina, elämässäni on tällä hetkellä niin paljon asioita meneillään yhtä aikaa. En haluaisi sen vaikuttavan blogiini, mutta tämän postauksen kohdalla se ikävä kyllä näkyy. En kirjoita tänä sunnuntaina syvällisiä ajatuksia, mutta paljastan teille 10 faktaa minusta, mitä ette välttämättä tienneet. Ehkä tätä kautta etenkin uudet lukijat pääsevät hieman pintaa syvemmälle. Tässä ne tulevat…

 1. Oikea etunimeni on Nina-Mariel, mutta etenkin ulkomailla ihmiset menevät yhdysnimestä joka kerta hämilleen ja joudun selittelemään. Olen todennut Ninan itselleni ja muulle maailmalle paljon helpommaksi, joten käytän sitä etunimenäni.
 2. Minulla on kolme veljeä, joista nuorin (velipuoleni) on puoliksi intialainen.
 3. Vanhempani erosivat ollessani 10-vuotias. Kasvoin kuitenkin isäni luona ja olenkin aina ollut vähän isän tyttö.
 4. Olen adoptoinut kaksi koiraa espanjan tappotarhalta. Minusta on luonnollista antaa koti jo olemassa oleville koirille, kodittomia on kuitenkin niin järjetön määrä. Ajattelen ihmisistä vähän samalla tavalla. Miksi tehdä itse lisää, kun maapallo on jo valmiiksi ylikansoittunut. Jankutin tästä vanhemmilleni jo pienenä tyttönä ja olisinkin toivonut pikkusiskoa Kiinasta! Näen todella mahdollisena, että adoptoisin itse tulevaisuudessa mahdolliset lapseni esimerkiksi kehitysmaasta.
 5. Olin lapsena todella ujo ja tästä syystä lopetin kaikki harrastukseni näytösten lähestyessä. En yksinkertaisesti pystynyt esiintymään. Harrastin esimerkiksi balettia, tanssia, sirkuskoulua, taitoluistelua ja pianonsoittoa.
 6. Pianon soitto jäi ala-asteella pois elämästäni, mutta kiinnostuin hiljattain instrumentista uudelleen tänä vuonna. Vaikka soittoni on vielä hieman takkuista niin aion haastaa itseni ja soittaa Miss Helsinki -finaalin talenttinani pianoa! Jännittävää.
 7. Halusin pienenä olla journalisti ja kirjoitinkin dramaattisia uutisia ja pakotin äitini hehkuttamaan jokaista. Järjestimme jopa serkkuni kanssa gallerian ja perimme kaikilta sisään pyrkiviltä sisäänpääsymaksun. Olin ilmeisesti oman elämäni bisnesnainen muutenkin, sillä revin kaikki maitohampaani yhteen aikaan pois, sillä se oli omien sanojeni mukaan ainoa keino millä pieni tyttö voi ansaita rahaa. Säästin rahaa robottikoiraan mihin olin rakastunut lelukaupassa…
 8. Minulla ei ikinä ole samanlaisia sukkia molemmissa jaloissa! Itseasiassa on suuri harvinaisuus, mikäli olen edes löytänyt sukkia jalkaani. Kulkisin mielelläni paljain jaloin kesät ja talvet. Jokaisessa lapsuuskuvassakin minulla on aina toinen sukka hukassa, joten siinä mielessä en ole muuttunut kyllä 20 vuodessa lainkaan.
 9. Kotiin tullessani kääriydyn aina aamutakkiini, rakastan hengailla alasti ja tukka nutturalla. Ulkoilutan jopa koiriani aamutakissa! Yleensä käytän myös silmälaseja ja olenkin 99% varma, että ihmiset eivät uskoisi minua samaksi ihmiseksi minkä ovat saattaneet nähdä joskus Instagramissa.
 10. Joskus ihmiset ovat kysyneet, miksi minulla on aina Samsung eikä esimerkiksi iPhonea. Vastaus tulee tässä: Isäni maksaa yhä puhelimeni ja jopa puhelinlaskuni, eikä meidän perheessä kuulemma kukaan osta iPhonea. En ole edes kyseenalaistanut tätä, asia vain on näin.

20181007-IMG_7758.jpg

Chapter 13: 10 facts you probably didn’t know about me

Hi guys. I want to start off by saying that this will probably be not my best blog post. I have been super busy lately and was thinking about if I should write anything this week. But then I remembered that I promised to post a blog post every Sunday and therefore I’m trying to make the best out of this situation. So, I ended up writing 10 facts you probably didn’t know about it. So here we go…

 1. My real first name is Nina-Mariel, but especially people abroad get so confused so I’m introducing myself as Nina everywhere.
 2. I have three brothers. The youngest one, stepbrother, is half Indian.
 3. My parents divorced when I was 10 and I grew up with my dad. I’ve always been a daddy’s girl.
 4. I have adopted two dogs from Spanish killing station. I’d like to adopt my own children in the future rather than give birth to biological ones.
 5. I was super shy kid and I wanted to get rid of all my hobbies when it was time for spring/winter show because I was so afraid of performing (ballet, dancing, circus school, figure skating, piano lessons).
 6. My talent for Miss Helsinki final is a piano performance. I’m super nervous about it already!
 7. I was supposed to become a journalist. I wrote newspaper articles at the age of 5 and forced my mom to read them all. I even created a gallery with my cousin and demanded entry fee from everyone. I was a little business woman at that time, I even pulled my teeth out because according to my own words it was the only way how 5-year-old can earn her money. I really wanted to buy a robot dog from toy store…
 8. I never have matching socks, it’s surprising if you see me wearing any socks ever.
 9. I’m always wearing a bathrobe at home and even when I’m walking outside with my dogs. I’m wearing glasses too and I’m 99% sure that people who see me in the mornings wouldn’t believe I’m the same face they’ve seen in Instagram.
 10. I’m not allowed to have iPhone! My dad pays my phones and phone bills and he said he can sponsor me if the brand is Samsung, not iPhone. Silly dad.

 

– Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *