Hae
New chapter by Nina

Chapter Sixteen

Luku 16: Aamu on iltaa viisaampi

Tunnet lämpimän viemärin hajuisen hengityksen niskassasi ja raotat kalpeana hitaasti silmiäsi auringonsäteiden häikäistessä. Vilkuilet varovasti ympärillesi. Päässäsi vilisee takaumia viimeyöltä ja ymmärrät pian koko kuvion, pakosuunnitelman kehittäminen on tosin ensimmäinen ajatuksesi. Otsaakin alkaa jomottaa välittömästi. Raotat peiton kulmaa ja vilkaiset sängylle röhnöttämään jäänyttä haisevaa elotonta miestä muistuttavaa hahmoa ja pudistelet kauhuissasi päätäsi. Toteat arviointikykysi pettäneet jälleen pahemman kerran ja pohdit, miksi ihmeessä tilasitte tyttöjen illan kunniaksi shotteja vielä aamukolmen jälkeen. Puhelimesta löytyy toinen toistaan epäedustavampaa materiaalia, kun tunsitte virheellisesti ystäväsi kanssa itsenne puolenyön jälkeen maailman seksikkäimmäksi duoksi. Virhe.

Ajatuksesi palaavat kuitenkin sekunneissa takaisin synkkään nykyhetkeen ja ampaiset seuraavaksi tuntemattoman ihmisen keittiöön selataksesi pöydällä lojuvaa laskupinoa osoitteen löytymisen toivossa. Toteat olevasi väärässä kaupungissa, joten soitat taksin, vaikka kukkarosta kurkistaa ainoastaan Matti. Hiivit saman tien ulos jälkiäkään jättämättä ja rukoilet, että sängyssä edelleen elottomana lojuva haisuli ei omista puhelinnumeroasi. Saapuva lähitaksi tuntuu sateessa sillä hetkellä siltä satujen kuuluisalta uljaalta valkoiselta ratsulta. Harpot ulos ja liidät ulko-ovelta taksiin kuin Tero Pitkämäen keihäs Pekingin Olympialaisissa vuonna 2008 ja kuski painaakin heti tallan pohjaan käskystä, luojan kiitos.

Yhden yön jutut. Ne kuuluisat, ne vaietut. Ne nakataan poikkeuksetta syvälle kaapin syövereihin kuin luurangot konsanaan. Näistä asioista puhutaan yleensä vain parhaiden ystävien kesken, yleensä aina samalla kaavalla ja naureskellen. En tiedä kamalampaa tunnetta kuin morkkis, mutta asiaa keventää huomattavasti pissat housussa naurava ystävä, joka tarjoaa vertaistukea välittömästi ja toteaa oman pohdinnan jälkeen ”Kuulostaa kuitenkin suhteellisen normaalilta, sinulla ei ole mitään hätää, oma viimekertainen yhden yön juttuni läiski ja sitoi minua sähköjohdoilla innoissaan huutaen oh yeah koko yön.” Nauran taas ääneen tätä kirjoittaessa, rakastan ystäviäni ja heidän kertomuksiaan maailman eniten!

Joka tapauksessa, yhden yön juttuja harrastava ihminen tuomitaan usein helpoksi, kevytkenkäiseksi ja huomionhakuiseksi hupakoksi. En tiedä miksi, kukin taaplaa tyylillään. Siinä missä siveyden sipuli Ulla käpertyy iltaisin sormus sormessa onnellisena Sepon kainaloon niin kai sinkutkin joskus kaipaavat fyysistä läheisyyttä toisesta ihmisestä. Omalla kohdallani peiton alleni juoksee joka ilta kuitenkin läheisriippuvainen aavikkokettu ja sen yhtä sekaisin päästään oleva kaveri. Tästä pääsenkin aasinsiltana kertomaan siitä, kuinka kannattavaa on tuoda tuntematon mies omaan kotiin. Kerran pääsin todistamaan kohtausta (jälleen kuin komedialeffasta, kuten moni muukin kohtaus elämässäni) kun Lila pissasi kaaressa mustasukkaisena vieraani päälle. En kuullut tästä miehestä enää inahdustakaan sen päivän jälkeen. Kumma juttu. Toisinaan luulen, että koirani nimenomaan tahtovat minun pysyvän ikuisesti sinkkuna, jotta voin antaa heille jakamattoman huomion ja rakkauden ja voisimme elää onnellisessa vaaleanpunaisessa lässytyksen täyteisessä kuplassamme elämän loppuun asti. Toimii.

WhatsApp Image 2018-11-17 at 22.03.27.jpeg

Chapter 16: Morning is smarter than last night

You feel someone’s warm stinky breath on your neck in the morning and open your eyes slowly. You look around you carefully and get flashbacks from last night. “Ok seems like I’ve made a mistake” is your first thought. Now you just need some smart escape plan. Your headache is killing you already, but you want to check the bed before leaving, of course you are curious if the guy was handsome at least. No, he wasn’t. You are just wondering why on earth some of your friends needed to order shots for you after 3am. You check your phone’s camera roll and see terrible pictures from last night when you and your friend thought that you were the sexiest top models in the whole club. Basic situation.

However, your thoughts return to present in seconds and you run to the unknown person’s kitchen to check if there’s any bills where you can check the address. You’re in the wrong city so you call a taxi. You sneak out immediately and pray that the stinky guy doesn’t have your number. You run outside and at that moment, the upcoming taxi feels like the famous white horse from fairy tales. You fly to the taxi from the outside door like a guided missile and tell the driver to drive away as soon as possible.

One night stands. Nearly everyone has experienced it, but no one talks about it. They are usually thrown deep into the closets like skeletons, I understand why though. I usually talk about them only with my best friends, it’s the best way after remorse after drinking. We can just laugh together and hearing “Oh don’t worry, that sounds normal. My last one night stand was yelling Oh yeah all night when he was hitting me with electric wires…” makes my own story so much less painful. I’m laughing now by the way, I really love my friends!

Anyhow, person who has one night stands is too often considered as an easy silly hoe, I don’t know why though. Why people in relationships are allowed to feel the physical closeness with other human but single people should stay at home alone.  Just a thought. My situation is quite tricky thought as my crazy dogs keep me warm and run under my duvet every night. There’s no space for men, in their opinion. I’ve brought guys in, but I’ve realized it’s not really good idea. Once I had to witness a scene (again like from comedy movie, like other parts of my life) when my dear dog Lila was jealous and peed on the guy. He didn’t want to see me again. Surprise. Sometimes I think my dogs specifically want me to stay single forever, so we can live inside our own pink bubble and I could cuddle them and give my attention only to them for the rest of my life.  Works.

 

-Nina

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *