Hae
New chapter by Nina

CHAPTER TWENTY-FOUR

Luku 24: Ninan niksit

Kolkuttelin muutama viikko takaperin Instagramin tarinassani lasipullon auki skumppapullon pohjan avulla koputtelemalla isommalla pullolla toisen pullonkorkin reunoja, kunnes korkki irtosi kuin itsestään. Sain siitä idean koota postaukseen kaikenlaisia kummallisia, mutta ennen kaikkea hyödyllisiä vinkkejäni, mitkä helpottavat ainakin omaa arkeani. – Ja jos niistä on edes yhdelle lukijalleni hyötyä, niin sittenhän tämä postaus on ajanut asiansa ja voin mennä tyytyväisenä nukkumaan tänä yönä.

Säilyketölkit auki ilman miestä?!

Pasta bolognese tekeillä, mutta Dolmio-purnukka on yhtä tiukassa kuin miekka kivessä? Ei hätää! Äitini opetti joskus, että tölkin pohjaa kopauttamalla pari kertaa napakasti kyynärpäällä aukeaa tölkit kirjaimellisesti käden käänteessä! Mikäli kyynärpäässäsi on jotain vikaa, niin vaihtoehtoinen suoritustapa tulee tässä: Ujuta haarukan piikki kannen reunan ja purkin väliin ja väännä vähän, jotta paine poistuu ja korkki aukeaa lähestulkoon itsestään tämän operaation jälkeen. Hyvää ruokahalua!

Sukkahousut hajosivat kesken illanvieton?

Klassikko. Ystäväsi tempaisee sinut baarissa tanssilattialle apinan raivolla ja huomaat hänen uuden rakennekyntensä viiltäneen sukkahousuihisi reiän! Tähän apuna toimii kynsilakka, mieluiten läpinäkyvä. Tuputtele lakkaa reiän reunoille, reikä ei tästä pääse enää suurenemaan. Ajatuksena tämä on aivan mainio kikka, mutta yleensä riekaleiset sukkahousut huomaan itse ainakin valitettavasti vasta seuraavana aamuna.

Laiskuuden huippu

Okei tämä on aika nolo… Yksi asia mitä vihaan maailman eniten, on tiskaaminen! Tämän välttelyssä olen mestari, joten keksin mitä erikoisimpia keinoja syödä ruokani ilman tiskiä. Joskus asettelen tuorekelmun lautasen päälle, jotta voin heittää vain kelmun tyytyväisenä roskikseen ruokailun päätyttyä. Leivät syön näppärästi talouspaperin päältä. Luojan kiitos uudessa asunnossani on toimiva astianpesukone, heh. Ehkä tämä ei tosiaan kuulu niihin missimäisimpiin ominaisuuksiini!

Kamppailu vesimelonin kanssa

En tiedä montaa yhtä sotkuista asiaa (keittiön puolelta) kuin vesimelonin leikkaaminen. Miten sitä melonilientä on aina lattialla saakka? Näin aikoinaan videon, missä joku leikkasi vesimelonin hammaslangalla. What? – Ja sehän toimi! Todella näppärää, suosittelen kaikille. Olin myös nähnyt tosin videon, missä viinapullo imeytettiin vesimeloniin ja väitettiin, että tämä on muuten joka bileiden hitti. Ei, ei ollut. Kaikki videot eivät olekaan siis faktaa, kumma juttu.

Nukkaisten neuleiden pelastus

Apu nukkaisten neuleiden pelastukseen löytyy kylpyhuoneesta. Sheiveri pelastaa nimittäin muutakin kuin talviturkin kasvattaneet sääret. Rapsuttele kevyesti neuletta, ikään kuin sheivaisit sitä ja pinta näyttää jälleen edustuskelpoiselta ja nukkapallerot ovat historiaa! Jee!

Pakkaset yllättivät pienen koirasi?

Heräät aamulla ja kauhuksesi lämpömittari kertoo ulkolämpötilan olevan -15 astetta! Taistelet koirasi kanssa aamulenkille lähtemisen kanssa, sillä hän palelee jo viileän tuulenvireen hipaisusta. Ei hätää. Leikkaa vanhasta villasukasta kärki pois (eli kohta, mihin varpaat tulisivat sukassa) ja saat tästä mainion heti käyttövalmiin pipon koirallesi!

Näiden vinkkien saattelemana minä ja (sukka)pipopää koirani toivottelemme aivan ihanaa ja aurinkoista pakkaspäivää!

lila pipo.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *