Hae
New chapter by Nina

CHAPTER TWENTY-SIX

Luku 26: Tähtäimessä tosi-tv -tähteys

Voi juku. Tätä on kyselty paljon! Minut tuntevat ihmiset tietävät, että olen todella räväkkä, sanavalmis ja rempseä persoona. – Ja myönnettäköön, että olen aika pitkälti myös yllytettävissä. On minulla myös järkeä päässä onneksi, itseasiassa varmasti enemmän mitä moni ihminen uskoisi. Tuon huoneeseen astellessani ihan omanlaisensa energiatason ja olen kuulemma älyttömän viihdyttävä tyyppi ja hauskaa seuraa. Voisiko tästä paketista nakata parhaat puolet tosi-tv -maailmaan?

On formaatteja, mitkä nostavat välittömästi karvani kohti kattoa. Minulla ei ole vuosiin ollut omaa televisiota, mutta tiedän toki mitä siellä pyörii. Välillä rintani valtaa tunne nimeltä myötähäpeä, kun nuoret huomionhakuiset ihmiset pönkittävät omaa egoaan ja nolaavat itsensä peittoa heilutellen ja räkäkännissä örveltäen. – Siellä on varmasti mummit ja kummit ylpeänä ruudun toisella puolella siinä kohtaa. En halua kuuna päivänä mukaan tämmöisiin ohjelmiin, jos muutama formaatti nimeltä pitää mainita niin Temptation Island, Paratiisihotelli ja Big Brother.

Minkälainen tosi-tv olisi sitten enemmän minua varten? Olen aina suorastaan rakastanut Selviytyjiä, siinä ihmiset oikeasti laittavat itsensä likoon sydänjuuriaan myöden, heittäytyvät ja taistelevat immuniteetistä. Siinä on oikeasti asennetta! Eilisen siivouspäivän tiimellyksessä löysin muuten mitalini Tough Viking -kilpailusta ja mieleeni nousi muistot siltä päivältä. Se oli niin uskomaton kokemus, suosittelen oikeasti kaikille! Amazing Race olisi myös kokemuksena kokeilemisen arvoinen, välillä tuntuu, että jokapäiväinen elämäni on yhtä amazing racea kun juoksentelen tukka putkella paikasta toiseen kartan kanssa hikipisarat otsalla. Jos Viidakon Tähtöset -formaatti tekee ikinä come backin, niin olen ensimmäisenä paikalla! Hit me up!

Elämä on mielestäni tehty elettäväksi. ”Miten kehtasit?”, on minulta kysytty useasti, esimerkiksi jakaessani someen ripulitarinoita ja muiden mielestä noloja tai epäseksikästä materiaalia ja epäonnistumisia sosiaaliseen mediaan tai jopa lehdille. ”Saitko paljonkin rahaa?” En.  Ja voin suoraan sanoa, että eipä kiinnosta. Olen osittain juuri näiden pähkähullujen sutkautuksieni ansiosta asemassa, missä nyt seison. – Ja teen sen täysin omien ajatuksieni takana seisten, oikeasti jopa ylpeänä. Olen heittäytyjä ja aion jonain päivänä keinua vauhdikkaasti kiikkutuolissa ryppyisenä mummona ja räkättää eletylle elämälle tekohampaat väristen. Suosittelen muillekin!

temppis nina.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *