Hae
New chapter by Nina

Nina paljastaa: Huonoimmat tapani

Apua! Kävin blogin idealistaani läpi ja päätin, että nyt paljastan lukijoille huonoimmat tapani. – Minäkään en yllättäen ole täydellinen. Pyrin olemaan ihan jo tittelini puolesta esimerkillinen, täsmällinen ja huoliteltu, mutta voi juku kyllähän noita huonoja tapoja löytyy. Bon appétit!

Kun noin hienosti kerran lainasin huudahdusta ranskan kielestä, niin aloitetaan keittiöstä. Olen aivan surkea kokki ja keittiöni näyttää usein samalta, kun Ikean lastenhoitohuoneen leikkikeittiössä. Roiskeita pitkin tasoja, lautasia siellä täällä… Mitä ruuanlaittotaitoihin tulee, niin tyydyn kaikista mieluiten makaroni-jauheliha-sörsseliin. Yritin kerran nykyisen parisuhteen alkuaikoina yllättää poikaystäväni itse tehdyillä herkullisilla ruisburgereilla, mutta lopputulos oli asunto täynnä savua ja paniikinomainen soitto äidille! – Sulhaskandidaatti heilutteli tällä välin pyyhettä palovaroittimen alapuolella. Olen vähän nolo. Next.

Olen hirveän epäjärjestelmällinen. En toki kaikissa asioissa, esimerkiksi tiedän tasan tarkkaan kylpyhuoneessa mistä mikäkin purkki löytyy. Vaatteet nakkelen kuitenkin kotona valitettavasti sohville, tuolin selkänojille, ovien päälle, joskus jopa lattialle kovan kiireen sattuessa kohdalle. Vieraiden saapuessa muuntaudunkin sekunnin murto-osassa Tasmanian tuholaiseksi ja pyörremyrskyn lailla kaikki ylimääräinen lentää vaatehuoneeseen piiloon. – Ja kas, koti näyttää jälleen siistiltä! (Saa käyttää)

Ainutlaatuinen sähläri olemukseni heijastuu myös arjessani liian vahvasti: Jätän asiat aina viime tippaan! Kun olin vielä koulussa, niin oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että luin kokeisiin edellisenä iltana ja esitelmiin valmistautuminen tapahtui 10min ennen h-hetkeä omaa vuoroa odotellessa hikipisaroiden kimmeltäessä jo otsalla. ”Miksi teen näin itselleni!” kiljuin vain mielessäni, mutta pakko myöntää, että olen kyllä kaltaisekseni lurjukseksi pärjännyt yllättävän hyvin elämässä! Eikö se niin mene, että timantitkin syntyvät kovan paineen alla. Opiskelusta jos puhutaan, niin samaan hengenvetoon voin myös paljastaa, että olen yhä maailman surkein rahankäyttäjä. – Sen suhteen en ole muuttunut mihinkään opiskeluajoista.

Joka tapauksessa, kaikilla kai meillä on omat huonot tapamme, mikä on enemmän kuin inhimillistä ja kuulisin itsekin mielelläni etenkin julkisuuden henkilöiltä muutakin kuin mediaseksikkäitä juttuja viikosta toiseen. Halusin tämän postauksen kautta tuoda muutamat omat ei-niin-siistit tapani esille muistuttaakseni, että kukaan ei ole täydellinen. – Minäkään.

Nina

Kuva: Juho Tirkkonen

Yksi kommentti

  1. Anna kirjoitti:

    Hahaa, täällä toinen samanlainen!:D paniikkisiivous ennen kuin vieraita tulee, asiat hoidetaan viime tipassa, laskut maksetaan kun on iiiihan pakko, tili ennen seuraavaa palkkapäivää nollilla, jopa auto saattaa olla sotkuinen 🙂 :’D Kaverit onkin kuvailleet minua ”suurpiirteiseksi ihmiseksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *