Hae
New chapter by Nina

Tiesitkö näitä asioita rinnoistasi? – Rintaliivien myyjä palveluksessanne!

Kuten monet varmaan tietävätkin, työskentelen päivätyökseni alusvaatemyymälässä. Kun aloitin työt tässä rintaliivien ihmeellisessä maailmassa, moni asia muuttui omassa ajatusmaailmassani. – Opastan myös kymmeniä naisia päivittäin sopivien rintaliivien valinnassa. Monet ja itseasiassa samat asiat tuntuvat silti 90% naisista ihmeellisiltä, joten kerron teille nyt tässä mitä ne ovat.

On perus päivä myymälässä. ”Puristaa!”, kuuluu karjaisu sovituskopista. Hymyilen. En suinkaan siksi, että haluaisin murhanhimoisena tukehduttaa asiakkaani sovituskoppiin, vaan siksi, että voisin seuraavaksi laittaa pyörimään nauhoitetun selostuksen: ”Siltä saattaa nyt tuntuakin, sillä olet tottunut käyttämään rintaliivejä, missä on 75cm ympärys. Rinnanympäryksesi on mittaukseni mukaan 65cm. 80% rintaliivien tuesta lähtee rintojen alta”, jotenkin näin se varmaan kuuluisi. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että naiset käyttävät todella, siis todella löysää ympärystä. – Tuntuuhan se varmasti mukavalta, mutta jos liiviä voi pyörittää rinnan alla kuin hulavannetta, ollaan menty liivien valinnassa metsään. Usein ensikertalainen poistuukin sovituskopista kireämmällä ympäryksellä ja suuremmalla kuppikoolla. Ei huono diili, eihän?

Tiedättekö, minkä lauseen kuulen myös joka ikisessä työvuorossani? ”Katso nyt! Selkämakkarani tursuavat! Näytän läskiltä!”, kuuluu usein dramaattisen ihon tökkimisen lomassa. Tulen tästä joka kerta vähän surulliseksi, koska kaikki naiset ovat todella upeita uniikkeja ja kaiken lisäksi heillä on tässä kohtaa vieläpä upeat seksikkäät alusvaatteet päällä! Mutta mitäpä minä tietäisin, kun olen kuulemma niin hoikka enkä ymmärrä tuommoisista asioista mitään. Kannattaa kuitenkin muistaa, että myyjät ovat myymälöissä vilpittömästi auttamassa ja opastamassa, eivät arvostelemassa tai naureskelemassa.

.

Monet naiset häpeilevät vartaloansa jostain syystä ja kävellessäni sovituskopille saan jo verhon raotusvaiheessa hätäisen tarinan rintojen elämänkerrasta. On raskauksia, imetyksiä, lihomista, laihtumista, leikkauksia… Tiedättekö mitä. – Se on elämää! Kannattaa myös muistaa, että lähes jokaisen naisen rinnat ovat hieman erikokoiset ja se on todella normaalia. Jos ero on häiritsevä, niin hyvillä liiveillä tätä voi hieman hämätä: Tyhjempään kuppiin voi esimerkiksi jättää toppauksen, plunge-malli sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti poistettavien toppauksien ansiosta.

Tässä pitkän työviikon jälkeisiä ajatuksiani. Minusta kaikki rinnat ovat hirmu kauniita, tuskin muuten alalla työskentelisinkään. Haluan vilpittömästi auttaa jokaista löytämään täydelliset rintaliivit ja sitä kautta opettaa rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. Se on minusta kaikista tärkeintä.

Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *