Hae
New chapter by Nina

Vähemmän somea, enemmän elämää

Siinäpä ajatukseni yhdessä otsikossa. Viime aikoina on rehellisesti tuntunut, että korvat pursuavat sosiaalisen median ja julkisuuden mukanaan tuomaa ulkonäkökeskeisyyttä, epäaitoja ihmisiä, täydellisyyteen asti hiottuja kuvia, ihanien kommenttien lisäksi myös ilkeitä ja suoranaisesti jopa valheellisia paskakommentteja ja -kirjoituksia. Se on normaalia ja arkipäivää, olen tottunut siihen. Mutta välillä myös omat aivoni hurraavat pienen tauon puolesta.

Tuntuuko teistäkin joskus siltä, että haluaisit vain pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja painua maalle mökille laittaen puhelimen lisäksi myös aivot ja meikit hetkeksi sivuun. Täällä ilmoittautuu nimittäin yksi mökkeilyn ja tuulettumisen puolestapuhuja! Aion pitää nimittäin ensi viikolla elämäni ensimmäisen sometauon! Minun on myönnettävä, että olen pelottavan addiktoitunut puhelimen kyttääjä. – Ensimmäinen asia mitä aamulla teen on se, että selaan Instagramin, Facebookin ja iltapäivälehdet läpi. Eikä kerta edes riitä, teen sen vähintään kolmesti. Raahaan puhelimen myös mukaan vessaan, suihkuun, lenkille ja paikkoihin missä en missään nimessä edes tarvitsisi sitä!

Kuva: Juho Tirkkonen @grphy

Kesäni tulee olemaan kuluvan vuoden tapaan erittäin hektinen ja työntäyteinen. Olen alusvaatemyymälän ja yökerho-hostauksen lisäksi myös eri festivaaleilla töissä, käynnissä oleva Miss Helsinki 2020 -kilpailu pitää minut myös kiireisenä. Parasta kaikessa on se, että saan tehdä jokaista työtäni aivan älyttömän upeiden ja inspiroivien ihmisten kanssa! En rehellisesti sanottuna muuten jaksaisi. Olen älyttömän onnellinen, että elämä pitää minut liikkeellä ja missivuoteni on ollut tähän asti aivan mahtava kokemus täynnä onnistumisia. Voin ylpeänä vilkaista itseäni peilistä aamuisin ja todeta, että damn Nina, olet supermimmi.

Olen oppinut tuntemaan itseni kuluvan vuoden aikana ihan eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Jos vertaan itseäni vaikka vuoden takaiseen Ninaan, niin sitä äärimmäisen itsekriittistä, hammashymyilyä välttelevää ja lavalla vapisevaa tyyppiä en edes oikeastaan tunnista enää. – Olen lempeästi jättänyt hänet menneisyyteen ja hionut vahvuuksieni kautta parhaan mahdollisen version itsestäni. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua ja henkistä työtä ja nyt tuntuukin todella ihanalta, kun uudet missikandidaatit kyselevät vinkkejä minulta ja osaan vastata kokemuksen ansiosta jokaiseen. Rakastan kehittää itseäni, rakastan  myös auttaa muita kehittämään itseään. – Ja kuinka kaunis paikka maailma olisi, jos jokainen pyrkisi auttamaan ja puskemaan toisiaan eteenpäin ainaisen kadehtimisen, piikittelyn ja vertailun sijaan.

Rakkaudella,
Nina

Kuva: Juho Tirkkonen @grphy

2 kommenttia

  1. Pillo kirjoitti:

    Kyllä sinä olet sisältä sekä ulkoa niin kaunis? hienoja ja niin tervejärkisiä ajatuksia on sinulla, uskon että tulet vielä pääsemään pitkälle elämässäsi?❣jaksamista ja ihanaa tukehtumista landella ??

  2. Pillo kirjoitti:

    Edelliseen jatkoa, minun piti lähettää sinulle tsemppiviesti loppuun eikä missään nimessä tukehtumista vaan tuulettumista, anteeksi nöyrimmästi? nyt kun kirjoitin tätä niin kone väkisin koitti edelleen tarjota tuota ensimmäistä. Kauhistuin tätä jotenka vielä kerran anteeksipyyntöni♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *