Hae
New chapter by Nina

Asiaa muodista

Tuijotan ulos syksyisen vesisateen kastelemasta parvekelasista, lonkeron värinen taivas ja vieläkin harmaampi kaupungin rakennelman seinä yrittävät inspiroida mieltäni parhaansa mukaan. Samalla sekunnilla avaan tuttuun tapaan Pinterest sovelluksen: ”Autumn outfit inspiration” hakusana tuo näytölle toinen toistaan raikkaampia ja ennen kaikkea tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Kuin palapelin lailla osat kolahtavat lopulta paikoilleen: Kyllä, näin syntyvät jokaisen päivän asuni.

Kenza Zouiten taitaa olla Instagramissa ainoa suuren luokan vaikuttaja, kenen asuista otan vähän salaa mallia inspiraation puutteen iskiessä. Kun selaan Instagramin tarinoita, niin näytölleni ilmestyy todella usein sponsoroituja vaatemainoksia ja sitä kautta rakensin esimerkiksi tämän päivän asukokonaisuuteni. Korkeat nilkkurit, farkut, iso ja muhkea pooloneule yhdistettynä villakangastakkiin on aivan varmasti tämän syksyn hitti. Neulemekot ovat myös nousseet henkilökohtaisiksi lemppareiksini. Alle puen paksut sukkahousut ja yhdistän vaikka korkeisiin saappaisiin. Välillä kahvilla istuessani kuiskuttelen seuralaiselleni: ”Hei, kello viidessä viilettää ihanan näköinen asu, näetkö!” En tiedä tekeekö kukaan muu tätä, toivottavasti ette pidä minua nyt ihan pimahtaneena.

Kuva: @grphy

Suosin pääsääntöisesti nettikauppoja, sillä jaksan hyvin harvoin koluta kivijalkamyymälöitä läpi (alennusmyynnit ovat poikkeus). Zara ja Mango ovat Suomessa varmaan ne omat ns. ”luottokauppani”, kirpputorit ovat myös super kivoja. Kirppistelyn ja kierrättämisen kautta saan halpamuodin ostelun omantunnontuskia lievitettyä ja samalla tietysti uniikkeja löytöjä vaatehuoneeseeni. Kallein omistamani vaate/kenkäpari/asuste on äkkiseltään mietittynä varmaan Ralph Laurenin 300€ laukku tai Jimmy Choon £500 korkokengät, jälkimmäiset sain tosin lahjaksi. Ihmettelen välillä kun joku kehuskelee silmät kiiluen ostaneensa 2000€ laukun, jos minulla olisi pari ylimääräistä touhutonnia lompakossani niin vilkuttaisin teille Airbus A380:n ikkunasta heti seuraavana aamuna. Jokainen tietysti käyttää rahansa juuri niin kuin parhaaksi näkee.

Jos jutellaan vielä hetki laukuista ja kengistä niin todettakoon, että molempien kohdalla ostan kuitenkin mielelläni kerralla hyvät ja vähän arvokkaammat, mitkä ovat vielä vuosienkin päästä hyvässä kunnossa. Naisen must have -jutut ovat omasta mielestäni ajaton olkalaukku + nilkkurit, jakku, suorat housut, siisti villakangastakki, mustat pillifarkut ja joku hienompi kauluspaita mitä voi käyttää joko farkkujen kanssa arjessa tai hameen kanssa edustustilaisuudessa. Nämähän ovat vain mieleeni ensimmäisenä juolahtaneita esimerkkejä mitkä kuullessaan joku saattoi jo oksentaa näytöllensä, mutta sekin on ok. Kauhistelen minäkin erilaisia asioita hiljaa mielessäni, kuten trumpettihousuja ja kalastajahattuja. Ihan kaikista siisteintä minusta kuitenkin on, kun ihmiset uskaltavat olla ihan omia itsejään, se vasta hyvältä näyttääkin. Annankin tähän loppuun etenkin heille raikuvat aplodit.

Rakkaudella,
Nina

Kuva: @grphy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *